22 Nisan 2013 Pazartesi

Ağva, butik otel


Resimleri kurcalarken 2010 temmuz ayından Ağva gezimize denk geldim.. 4 gün Greenline Guesthouse'da kalmıştık. Küçük bir butik otel. Sakin, nezih tam kafanızı dinlemek için. Döndükten sonra meğer orada birçok dizinin çekildiğini öğrendik  (yaprak dökümünde Ferhunde'nin kaçamağı, bir kadin bir erkek, Özcan Deniz'li dizinin bir bölümü. Aha.. şimdi nette gördüğüm kadarı ile 'Öyle bir geçer zamanki' dizisinde Soner ve Aylin'in geçen sene balayına gittikleri otel de burasıymış..



Butik otel olduğı için oda sayısı az, o yüzden kafa dinlemek için harika bir mekan. Yeşilliğin içinde. Odakarın bulunduğu taş bine ile restorant kısmı birbirinden ayrı. Bu sebeple camınız açık da olsa dışarda gezen, nehir kenarında oturan, ya da yemek yiyen insanlardan rahatsız olmuyorsunuz. Temmuzda gitmemize rağmen klimayı da açma ihtiyacı duymadık. Taş bir bina olduğundan sıcağı içeriye geçirmiyordu. Sanırım 2011 yılında restore edildi ve bizim gittiğimiz fiyatlara göre ikiye katlandı. Hani şimdi de gidermisin derseniz.. biraz zor :)

Elimde onlarca fotograf var ama sadece bunları eledim. Hoşuma giden bu küçül detaylar. Farklı saksılar, içlerinde farklı hayvan fiğurleri, kapalı restorant kısmında çok hoş biblolar, şömine. İki kişilik hamaklar, yer minderleri, sürekli fonda çalan hafif müzik ve doğadan gelen seslerle iç içe geçen hoş bir bütün..





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder