10 Şubat 2015 Salı

Salamlı Noodle






Malzemeler:
  • noodle
  • havuç
  • bezelye
  • sarımsak
  • salam
  • soya sosu
  • tuz - yağ
200 gram kadar noodle'ları tuzlu kaynar suya atın.Yarım avuç bezelye ve bir doğranmış havucuda ilave edin birikte pişşinler. 5-10 dakika makarnanızı pişirin. Cinsine göre pişirme süresi değişiyor ama noodle daha çabuk pişecektir. Parmak kalınlığı kadar salamı ufaltın. 1-2 diş sarımsakla birlikte 1 dakika kadar soteleyin. 1-2 yemek kaşığı soya sosu ekleyin. Kevgir yardımıyla noodle'ları tavaya alın. 2-3 dakika birlikte soteleyin. Gerekirse tuz ve soya sosu ekleyin. Haşlama suyundan da 2-3 yemek kaşığı ilave edebilirsiniz. Servise aldığınızda su zaten çekecektir. 
Afiyet olsun!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder